English following the Japanese

“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE

この日なんだかマイヘア長くなってたから結んで行ってみたら、ゆり香の顔見て早々シェフに、
「なあにちょんまげ結っちゃって!ハッハッハッ!」って笑っていただきなんだかもう、照れちゃった♡
2018年12月29日。
ディナーはもちのろんろんで銀座5丁目にいる大岸シェフのところ、ル・レーヴ・アンシュマンへ。ボンジュール、ゆり香です、今はもうちょんまげのない。
In this day my hair was longer than before, and I tried to tie them up. At the moment chef saw me, he said "What happened, you made CHONMAGE! Haha!" (You know CHONMAGE is the special hair of SUMO wrestlers.)
It was December 29, 2018.
We decided to go out for dinner, and of course, our selection was LE RÊVE EN CHEMIN in Ginza 5 cho-me, too see our favorite Ogishi chef♡ Bonjour, I'm YURIKA, I don't have a CHONMAGE right now.


“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE


“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE

ちょんまげ♡
CHONMAGE♡

“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE

シェフ、アイムハングリー。
Chef, j'ai faim(I am hungry).



シェフのスペシャリテ、「トリュフのシフォンケーキ」、ゆり香にとってはもはやおふくろの味。優しくて、あたたかなお味。
Chef's specialite "Truffle chiffon cake", I had many times and now for me, it's a kind of home made cooking taste. I feel gentle home air every time I eat this♡

“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE


12月の三の皿、「フォアグラのクレームキャラメル 黒胡椒風味」はもうおったまげに素晴らしいお味で、ブラボー何回言おう!レヴェル。フォアグラのコクが滑らかになって、キャラメルの甘みに塩みが加わって、そしてピリリとブラックペッパーも効いていて、「これを旨味と言わずして何を言いますか?」というおはなし。ゆり香が「美味しいシェフ!」を連発しすぎたようで、シェフ途中から「はいはい」から「はいよ」みたいになっていましたね。
"Foie Gras Crème Brûlée with black pepper" was super for me! (It's the December'18 menu). I cannot enjoy eating foie gras normally but this was fantastic. The rich taste met caramel, the sweetness was bittersweet, and with salt and black pepper... paradise!

“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE



デゼール、「チョコレートのテリーヌと自家製グラスヴァニーユ」。シェフのデゼールはいつも甘すぎなくて大好き♡
Dessert, "Terrine de chocolat et de glace à la vanille". Chef's dessert is always my favorite, not too sweet, simple, and delicious.

“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE



“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE



普段夜は歩くことが少ないけれど、夜の4丁目交差点も、美しいスポット♡
大岸シェフ、2018年ラストワーキングデイにわたしたち2人にあたたかでハッピーな時間をメルシボクボク♡♡
I don't walk around in night Ginza usually, but look at this view, so beautiful.
Merci beaucoup chef, I know it's the last working day in 2018 for you, and your dinner was gentle fantastic as always!


“YURIKALAMODE” OFFICIAL BLOG of YURIKA, JULICA designer, #YURIKASGINZAGUIDE

え、「フォアグラのクレームキャラメル 黒胡椒風味」のお皿、あまりに美味しくて舐めたんでしょー!」って? 
Well, you think that I licked the dish of "Foie Gras Crème Brûlée with black pepper" because it's too delicious?


え?!
銀座のフレンチレストランで?
お皿を?
アッハハ!
はい舐めました、舐めました。
HAHA! Oui bien sûr, I licked the dish.






PS:この日はニットに合わせて、イヤリングとリングはブラック&レッドに♡
Earrings & ring of this day. I selected them to fit with my sweater♡





BISOUS,
YURIKA



LINEスタンプ「オトナ?!ジュエリーガール・ジュリカちゃん」